Πρόσκληση σε άτομα με Αυτισμό για φοίτηση στο Κ.Ημ.Α της Ε.ΨΥ.ΜΕ. - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών Ε.ΨΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (Ε.ΨΥ.ΜΕ.)

Διεύθυνση: Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 33 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, Τ.Κ: 18 648

ΤΗΛ/FAX: 2104635391/2104419181

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  web-site: www.epsyme.gr

Πληροφορίες: Δεπάστας Χαράλαμπος, Μπούτσης Κων/νος  

Δραπετσώνα, 24/09/2018

Αριθ.Πρωτ: 1158
3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (Ε.ΨΥ.ΜΕ.) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας (09) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», με τη συμμετοχή του ΕΚΤ και τίτλο «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ», λειτουργώντας ως δικαιούχος της πράξης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ/ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ», με κωδικό MIS 5002654

 
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

άτομα  με αυτισμό (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλλουν αίτηση με σκοπό την κάληψη πέντε κενών θέσεων και άνευ ορίου αριθμό επιλαχόντων του παραπάνω προγράμματος, μετά την αποχώρηση ωφελουμένων που επελέχθησαν ως επιτυχόντες. Η αίτηση θα πρέπει να  συνοδευέται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία της Ε.ΨΥ.ΜΕ. από τη Δευτέρα 24/09/2018 έως την Τρίτη 02/10/2018 και ώρες 09:00 – 15:00.

Η επιλογή των άμεσα ωφελουμένων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων ΑΤΤ026 της Περιφέρειας Αττικής ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΚΔΗΦ).

PDF ICON POPI

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!