• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμμετοχή σε Πανεπιστημιακή Έρευνα: Συνεκπαίδευση μαθητών με αυτισμό | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

SINEKPAIDEYSH

Συμμετοχή σε Πανεπιστημιακή Έρευνα: Συνεκπαίδευση μαθητών με αυτισμό: Oι αντιλήψεις & οι γνώσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Όπως καλά γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των μαθητών με αυτισμό στα γενικά σχολεία έχει αυξηθεί ραγδαία. Στα πλαίσια της Διπλωματικής μου εργασίας επιχειρώ να διερευνήσω τις αντιλήψεις και τις γνώσεις που διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με τη συνεκπαίδευση μαθητών με αυτισμό, η οποία αποτελεί πρόκληση για το σημερινό σχολείο. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και η δική σας άποψη είναι πολύτιμη και σημαντική για την αναγνώριση των διαφόρων προβλημάτων.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν είναι απόλυτα εμπιστευτικές και δε θα διοχετευτούν σε άλλους φορείς. Ωστόσο, εάν εσείς θέλετε να αποστείλετε το ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά για δική σας ευκολία και πάλι θα γίνουν σεβαστές οι πληροφορίες σας και θα μείνουν ανώνυμες.

Για να συμμετάσχετε στην Έρευνα κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1MWgN2WOm5Sc0uDoa-he0--KI3NcDuTGzmp5jC8zHoY4/viewform?fbclid=IwAR3TYqOu7PhggdUZIDo2oBljj22BV7YXW2q1byql3M6c9t2tUKM048CC03U&edit_requested=true

Σας ευχαριστώ,

Μαρία Αυθίνου


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

000953139
Online 21

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
Produced by agorainfo
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!