• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Πρόγραμμα κινητοποιήσεων για την απόσυρση του σχεδίου του ΥΠΠΕΘ για το νέο σύστημα διορισμών | NEWSEAE.GR

ΠΟΣΕΕΠΕΑ logo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,

τηλ.: 6972056448

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

 

ΑΘΗΝΑ, 04/01/2019

Αρ. Πρωτ.: 01

ΠΡΟΣ

  • Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους

 ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα κινητοποιήσεων της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για την απόσυρση του σχεδίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για το νέο σύστημα διορισμών»

            Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αποφάσισε το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να οργανώσει κινητοποιήσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

            Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. έχει ως σταθερή και αταλάντευτη θέση της την κάλυψη όλων των κενών με μόνιμους διορισμούς Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θα πρέπει λοιπόν εδώ και τώρα να σταματήσει το καθεστώς της εργασιακής «ομηρείας» των αναπληρωτών που επί πολλά έτη αναπληρώνουν τους εαυτούς τους και να καλυφθούν τα χιλιάδες κενά με μόνιμους διορισμούς.

Η Ομοσπονδία δε θα συμφωνήσει να βρεθούν συνάδερφοι Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην ανεργία, συνάδερφοι που όλα αυτά τα χρόνια παρείχαν αδιαλείπτως και σε όλα τα σημεία της Ελλάδας τις υπηρεσίες τους σε δομές της Εκπαίδευσης με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Η πρόταξη του βασικού πτυχίου και η προσμέτρηση του συνόλου της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. σε δομές της Ειδικής, της Γενικής Εκπαίδευσης και στα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. (Κ.Ε.Σ.Υ.) είναι αδιαπραγμάτευτα για την Ομοσπονδία και πρέπει να αποτελέσουν τα κυρίαρχα κριτήρια διορισμού.

Με αίτημα την άμεση απόσυρση του σχεδίου για τους διορισμούς που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας αποφασίσαμε σειρά κινητοποιήσεων:

  1. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κοινού με τη Δ.Ο.Ε. και την Ο.Λ.Μ.Ε. στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

  2. Την Παρασκευή 11/01/2019 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και αντίστοιχες 3ωρες στάσεις από τους Περιφερειακούς Συλλόγους.

  3. Την Παρασκευή 11/01/2019 πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια μαζί με τη Δ.Ο.Ε. & την Ο.Λ.Μ.Ε. και πραγματοποίηση πορείας προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις μας για την πραγματοποίηση μόνιμων και μαζικών διορισμών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στη δημόσια εκπαίδευση μέχρι την απόσυρση του προτεινόμενου σχεδίου διορισμών του Υπουργείου Παιδείας που απαξιώνει την προϋπηρεσία των αναπληρωτών και το πτυχίο τους. Ζητάμε από τους συναδέρφους μας να στηρίξουν με την παρουσία τους τις κινητοποιήσεις.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

001394954
Online 49

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!