• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ Β. Βούγιας Ενημέρωση για τις Γνωμοδότησεις επί των Συναφειών ΙΕΠ των υποψηφίων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών ΕΕΠ - ΕΒΠ - www.newseae.gr

Βασίλης Βούγιας Αιρετός ΚΥΣΕΕΠΒούγιας Βασίλης Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ  20/6/2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Π. ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ε.Α.Ε. ΚΑΙ Ε.Ε.Π. - ΠΟΤΕ Θ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε.


Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), αναφορικά με το θέμα της Γνωμοδότησης της Επιτροπής περί των Συναφειών των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Τίτλων των υποψηφίων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.), η Γνωμοδότηση περί των Συναφειών των υποψηφίων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής έχει διεκπεραιωθεί από την Επιτροπή του Ι.Ε.Π. και ήδη έχει αποσταλεί στο Υπουργείο, ώστε να δημοσιευθούν οι Προσωρινοί Πίνακες.

Όσον αφορά στη Γνωμοδότηση επί των Συναφειών των υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.), αυτή έχει καταληκτική ημερομηνία περάτωσης της διαδικασίας την 15η Ιουλίου 2018 για 3 λόγους:

1ον: Λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων
2ον: Λόγω των ελλιπών δικαιολογητικών των φακέλων και
3ον: Λόγω της δυσκολίας, σε καθημερινή βάση, συνεδριάσεων των μελών της Επιτροπής.

Μέχρι την 15η Ιουλίου λοιπόν αναμένεται να έχουν αποσταλεί στις Π.Δ.Ε. οι Γνωμοδοτήσεις, ώστε να μπορέσουν ν αναρτηθούν οι Προσωρινοί Πίνακες Ε.Ε.Π. για το 2018-19.

Βασίλης Βούγιας


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

002295984
Online 10

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!