• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βασίλης Βούγιας Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ: Ενημέρωση για τους Προσωρινούς Πίνακες Αναπληρωτών ΕΕΠ 2018-19 - NEWSEAE.GR

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΠΡΟΕΔΟΣ ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΒασίλης Βούγιας Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ

Ενημέρωση για τους Προσωρινούς Πίνακες Αναπληρωτών ΕΕΠ 2018-19

Σύμφωνα με συλλεγείσες πληροφορίες, οι περισσότερες εκ των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) είναι έτοιμες όσον αφορά στην διεκπεραίωση των Προσωρινών Πινάκων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.). για το 2018-19, αναμένουν δε τη Γνωμοδότηση περί των συναφειών των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων των αναπληρωτών, από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.) - (Δείτε την αρμόδια Επιτροπή-http://seepea-stella.blogspot.com/2018/06/blog-post_463.html-).

Αμέσως μετά το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα ορίσει κοινή ημερομηνία ανακοίνωσης των Προσωρινών Πινάκων, όπως συνέβη και στην περίπτωση των Προσωρινών Πινάκων του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.).

Διορθώσεις επί πιθανών λαθών στην Υπεύθυνη Δήλωση - Αίτηση δεν είναι πιθανόν να γίνουν από τις Π.Δ.Ε., οπότε και για τους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. θα ισχύσει αυτό που  ίσχυσε και για τους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Β.Π., δηλαδή η πιθανή διόρθωση των λαθών στο Α.Σ.Ε.Π.-(Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. - http://seepea-stella.blogspot.com/2018/06/blog-post_455.html-),  όπου και θα κατατεθούν οι ενστάσεις των αναπληρωτών ως προβλέπεται.

Μετά όλα αυτά και κατ εκτίμηση, οι Προσωρινοί Πίνακες του Ε.Ε.Π. για το 2018-19 θ αρχίσουν να αναρτώνται στις ιστοσελίδες των Π.Δ.Ε. και του Α.Σ.Ε.Π. προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αν όλα πάνε κατ ευχήν.

Βασίλης Βούγιας


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

002295913
Online 11

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!