• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ Ενήμερωση για τα νέα παρουσιολόγια ΕΕΠ & ΕΒΠ κλπ Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΠΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΤΩΝ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
Βασίλη Βούγια & Δημήτρη Παπαευθυμίου

-    Σχετικά με τις διευκρινήσεις -http://seepea-stella.blogspot.gr/2018/05/blog-post_428.html - που απέστειλε η Ε.Δ. ΕΣΠΑ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε όλες τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, αναφορικά με την συμπλήρωση των νέων παρουσιολογίων των αναπληρωτών, επικοινωνήσαμε με αρμοδίους της Ε.Δ., οι οποίοι μας ανέφεραν πως για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ισχύουν τα ακόλουθα:

Για αναπληρωτές Ε.Ε.Π. των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. οι 6 ώρες ημερησίως
Για αναπληρωτές Ε.Ε.Π. των Ε.Δ.Ε.Α.Υ. οι 5 ώρες ημερησίως
Για αναπληρωτές Ε.Β.Π. οι 6 ώρες ημερησίως

Για όσους δικαιούνται μειωμένου ωραρίου, ο λόγος του μειωμένου ωραρίου θα πρέπει να επισυνάπτεται ως έγγραφο στον φάκελο του αναπληρωτή.
-    Σχετικά με το e-mail -http://seepea-stella.blogspot.gr/2018/05/blog-post_357.html – του ΥΠ.Π.Ε.Θ. προς τις Διευθύνσεις  Εκπαίδευσης, με το οποίο ζητά τη συγκέντρωση στοιχείων για την καταβολή των οδοιπορικών για τα μέλη Ε.Ε.Π. που εργάζονται σε Ε.Δ.Ε.Α.Υ., εν αναμονή της αποδοχής από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. περί καταβολής Οδοιπορικών Εξόδων και από τη στιγμή που το οικονομικό και φυσικό αντικείμενο της Πράξης" Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών..." λήγει, ενημερωθήκαμε πως το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ευελπιστεί πως το Γ.Λ.Κ. θα υπογράψει την εν λόγω Γνωμοδότηση και από τη στιγμή που έχει προβλεφθεί φέτος κονδύλι για καταβολή οδοιπορικών στους συναδέλφους, απομένει να βρεθεί ένας τρόπος να υπερκερασθεί το εμπόδιο της μη συλλογής αποδείξεως διοδίων από τους συναδέλφους κατά τις μετακινήσεις τους, οι οποίοι βεβαίως δεν γνώριζαν, έως σήμερα, τις διαδικασίες καταβολής των οδοιπορικών εξόδων τους.


Δημήτρης Παπαευθυμίου & Βασίλης Βούγιας

Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

002312801
Online 223

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!