• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ: Διαδικασία Κοινοποίσης των Οριστικών Πινάκων Αναπληρωτών ΕΒΠ κλπ - NEWSEAE.GR

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19 - ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ /ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗ ΛΗΦΘΕΙΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Δημήτρη Παπαευθυμίου & Βασίλη Βούγια

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. και σχετικά με την ανάρτηση των Οριστικών Πινάκων υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π.  από όσες Π.Δ.Ε. έχουν φτάσει οι Αποφάσεις του Α.Σ.Ε.Π. επί των Ενστάσεων επί των Προσωρινών Πινάκων, θα υπάρξει επικοινωνία  του Αυτοτελούς Τμήματος με το  Α.Σ.Ε.Π., ώστε να προγραμματισθεί η ταυτόχρονη ημερομηνία κοινοποίησής τους.

Υπενθυμίζουμε πως οι Αποφάσεις του Α.Σ.Ε.Π.  για τις Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων έχουν από την προηγούμενη Παρασκευή - http://seepea-stella.blogspot.com/2018/07/2_20.html-φτάσει και στην Π.Δ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης, στην οποία ως γνωστόν υπάρχουν αρκετοί απορριφθέντες συνάδελφοι λόγω ελλιπούς συμπλήρωσης Υπεύθυνης Δήλωσης.

Επίσης πληροφορηθήκαμε πως το Υπουργείο εξετάζει το ερώτημα που του ετέθη από κάποιες Δ/νσεις αναφορικά με το αν και κατά πόσον δικαιούνται αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας συνάδελφοι οι οποίοι παραιτήθηκαν από τη θέση του αναπληρωτή για να καταλάβουν άλλη θέση στο Δημόσιο Τομέα.

Τέλος να ενημερώσουμε πως βρίσκεται για υπογραφή από τον Υπουργό  η Επιτροπή για τη σύσταση και επανακαθορισμό των οργανικών θέσεων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., στην οποία συμμετέχουν και οι Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.. και πως τέλη Αυγούστου θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. για τις ενστάσεις επί των Αποσπάσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2018-19.

Βασίλης Βούγιας & Δημήτρης Παπαευθυμίου

Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

002295904
Online 8

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!