• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βούγιας Β. Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ: Οι οριστικοί Πίνακες των ΕΕΠ- ΕΒΠ πρέπει να είναι έτοιμοι τέλη Αυγούστου για να γίνουν οι προσλήψεις - NEWSEAE.GR

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΠΡΟΕΔΟΣ ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Βασίλης Βούγιας Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ  

13/7/2018

Το Α.Σ.Ε.Π. ούτε σήμερα μας έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης των αποφάσεών του επί των Ενστάσεων για τους Προσωρινούς Πίνακες των υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Β.Π.
Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεώτερα μιας κι ο χρόνος περνάει και φυσικά εγείρονται ανησυχίες για το αν και κατά πόσον θα είμαστε έτοιμοι με Οριστικούς Πίνακες υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. περί τα τέλη Αυγούστου, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η πρόσληψή τους (ένα ποσοστό 80 με 90%) με την έναρξη του σχολικού έτους 2018-19, όπως συνέβη πέρσι.

Επίσης να υπενθυμίσω πως το Α.Σ.Ε.Π. επισημαίνει -http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20Libraries/asep/tutorials/%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%20%CE%97%CE%9B%20%CE%95%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97%CE%A3%20%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.pdf?lve- πως δεν είναι απαραίτητο να επισυνάπτουν οι αναπληρωτές που καταθέτουν ένσταση,  δικαιολογητικά* τα οποία έχουν ήδη καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α/θμιες, Β/θμιες και Π.Δ.Ε.).

 Τέλος, σύμφωνα με τις προβλέψεις στις σχετικές Εγκυκλίους  Πρόσληψης Αναπληρωτών  του Υπουργείου:" Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν είναι επιτρεπτή η τροποποίηση στοιχείων /πεδίων του εκπαιδευτικού που αποτελούν κριτήρια κατάταξης ή και πρόσληψής του, κατά τις κείμενες διατάξεις, και σχετικά δικαιολογητικά δεν γίνονται δεκτά".

Βασίλης Βούγιας

*Δικαιολογητικά: στην ενότητα αυτή παρέχεται η δυνατότητα να επισυνάψετε και σχετικά με την ένσταση έγγραφα/δικαιολογητικά σε ευανάγνωστη μορφή (οι αποδεκτοί τύποι των επισυναπτόμενων αρχείων είναι pdf, jpg, jpeg, tif, ενώ, το μέγεθός τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2 Mb ανά αρχείο). Σε περίπτωση που το αρχείο το οποίο θέλετε να επισυνάψετε είναι σε μορφή κειμένου (τύπου doc ή docx), πρέπει να το μετατρέψετε σε αρχείο τύπου pdf. Είναι πιθανό ο επεξεργαστής κειμένου που χρησιμοποιείτε, να σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε απευθείας το κείμενό σας σε μορφή pdf, μέσω της επιλογής «Αποθήκευσης ως» και επιλογή τύπου αρχείου «pdf»


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

002295985
Online 12

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!